Zhvilloni biznesin tuaj në potencial të plotë

Krijo Eksperiencë Superiore Dixhitale

Web Faqe është një agjenci dixhitale e fokusuar në zhvillimin e bukurisë dixhitale. Çdo markë që ndërtojmë, çdo histori që tregojmë dhe çdo ndërveprim që krijojmë duket dhe funksiononë bukur dhe shpejt. E krijuar deri në perfeksion. 

Shërbimet tona

Web Faqe është një agjenci dixhitale me shërbime të plota e specializuar në strategjinë e webit, dizajnimin dhe zhvillimin e webit, marketingun dixhital, SEO si dhe optimizimin e konvertimit të trafikut. Ne punojmë me ju për të krijuar zgjidhje të personalizuara për të zgjidhur nevojat tuaja unike të biznesit dhe për të nxitur rritjen e tij.

Web Design

Web Dizajn

Dizajn i bukur dhe tërheqës responsiv me fokus në navigimin efikas dhe thjeshtësimin e përmbajtjes

WEB DEVELOPMENT

Web Zhvillim

Zhvillimi i webit nga ekipi ynë fokusohet në kod te pastër, performancë superiore dhe praktikat më të mira të SEO

SEO

SEO

Shërbimet tona SEO bëjnë të mundur përmirësimin e renditjes në rezultatet e kërkimit për fjalë kyçe të dhëna, duke rritur shikueshmërinë e faqes në internet etj.

E-COMMERCE

E-commerce

Web Faqe E-Commerce në internet me cilësi të lartë për rritjen e angazhimit të klientit dhe gjenerimin e konvertimeve më të mëdha

DIGITAL MARKETING Kosova

Marketing Digjital

Një strategji e marketingut dixhital është një udhëzues gjithëpërfshirës për të ndërtuar një prani më të mirë dhe më efektive në internet.

HOSTING & DOMAIN NAME

Hosting & Domain Name

Domain Names dhe servera që janë të shpejtë, të sigurt dhe me 99,9% kohë pune

FRYMËZOHUNI NGA
PUNËT TONA MË TË MIRA.

Ne jemi gjithmonë në kërkim të pjesës sonë të ardhshme të portofolios që do të thotë se ne vazhdimisht po punojmë shumë për të përmirësuar zanatin tonë.

Revista Psika

Web Dizajn dhe Zhvillim

Web Dizajn dhe Zhvillim

SWS Elektrotechnik

Web Dizajn & Zhvillim

Samoa Restaurant

Web Dizajn dhe Zhvillim

Expanded KS

Web Dizajn, Zhvillim

Sanierung Salzburg

Web Dizajn, Zhvillim, SEO

Web Dizajn & Zhvillim

Projekti tjetër mund të
jetë i juaji

"Dizajne të mahnitshme dhe punë cilësore!"

Stafi i Web Faqe-s janë të përkushtuar dhe të ditur. Ata e kuptojnë mirë Dizajnin dhe Zhvillimin e Webit dhe dinë të ndërtojnë një webfaqe të shkëlqyer. Edhe pse ata janë një organizatë e vogël, ata kanë aftësinë për të ofruar një projekt fenomenal.
Fitim Uka

Dëshironi të shkëlqeni në mënyrë dixhitale me kompaninë tuaj?

Na kontaktoni me telefon, email ose përmes formularit tonë në butonin në vazhdim 

sqAlbanian