Shërbimet

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh

Me ndihmën tonë, kompania juaj patjetër do të shkëlqejë nga të tjerat

Shërbimet tona

Web Faqe është një agjenci dixhitale me shërbime të plota e specializuar në strategjinë e webit, dizajnimin dhe zhvillimin e webit, marketingun dixhital, SEO si dhe optimizimin e konvertimit të trafikut. Ne punojmë me ju për të krijuar zgjidhje të personalizuara për të zgjidhur nevojat tuaja unike të biznesit dhe për të nxitur rritjen e tij.

Web Design

Web Dizajn

Dizajn i bukur dhe tërheqës responsiv me fokus në navigimin efikas dhe thjeshtësimin e përmbajtjes

WEB DEVELOPMENT

Web Zhvillim

Zhvillimi i webit nga ekipi ynë fokusohet në kod te pastër, performancë superiore dhe praktikat më të mira të SEO

SEO

SEO

Shërbimet tona SEO bëjnë të mundur përmirësimin e renditjes në rezultatet e kërkimit për fjalë kyçe të dhëna, duke rritur shikueshmërinë e faqes në internet etj.

E-COMMERCE

E-commerce

Web Faqe E-Commerce në internet me cilësi të lartë për rritjen e angazhimit të klientit dhe gjenerimin e konvertimeve më të mëdha

DIGITAL MARKETING Kosova

Marketing Digjital

Një strategji e marketingut dixhitale është një udhëzues gjithëpërfshirës për të ndërtuar një prani më të mirë dhe më efektive në internet.

HOSTING & DOMAIN NAME

Hosting & Domain Name

Domain Names dhe servera që janë të shpejtë, të sigurt dhe me 99,9% kohë pune

Dëshironi të shkëlqeni në mënyrë dixhitale me kompaninë tuaj?

Na kontaktoni me telefon, email ose përmes formularit tonë në butonin në vazhdim 

sqAlbanian