Rreth Nesh

Disa Fjalë rreth Web Faqe-s

Web Faqe është një agjenci shërbimesh dixhitale e specializuar në strategjinë e webit, dizajnimin dhe zhvillimin e webfaqeve, marketingut dixhital, SEO-s si dhe optimizimit e konvertimit.

Ne jemi bërë një nga Agjencitë Dixhitale Globale më të njohura.

Ne jetojmë, mendojmë, dhe frymojmë në epokën dixhitale

Historia e suksesit te Web Faqe s filloi vite më parë në qytetin e bukur të Prishtinës me pak klientë, por kërkesa e lartë për shërbime dixhitale e shtyu Web Faqen në një zgjerim edhe më të madh duke i shërbyer 100+ klientëve në 7+ vende. Web Faqe ka arritur ta ketë këtë besim duke prodhuar gjithmonë produkte dixhitale unike dhe të bukura.

Ne punojmë ndryshe...

Thjeshtësia, efektiviteti, performanca, lehtësia e përdorimit janë vetëm disa nga gjërat që e bëjnë punën tonë: kryesisht webfaqet dhe aplikacionet, dizajnet grafike, SEO dhe fushatat dixhitale në nivel mbi të tjerët

Procesi ynë 4-D

Një proces me ju në mendje

Hap pas hapi ne ndërtojmë dhe fuqizojmë kompaninë ose markën tuaj

LogoMakr-9esOqY
Definimi

Së pari ne përcaktojmë të gjitha kërkesat dhe qëllimet tuaja

LogoMakr-57Umz5
Dizajni

Pastaj ne krijojmë një projekt dizajni së bashku

LogoMakr-8HCkNW
Develop (Zhvillimi)

Pas përfundimit të projektimit, ne zhvillojmë webfaqen sipas tij

LogoMakr-0WlNkL (1)
Dorëzimi

Në fund projekti do të dorëzohet me të gjitha detajet

Pyetjet e bëra më shpesh

Merrni një përmbledhje nga përgjigjet tona më të zakonshme

Ne jemi një agjenci e integruar e marketingut dixhital. Shërbimet tona përfshijnë dizajnimin dhe zhvillimin e webfaqeve, SEOs, webfaqeve E-Commerce,  Marketingut dixhital, hostimit dhe domainit

Kjo varet plotësisht nga ajo që ju nevojitet. Por ne gjithashtu mund të prioritizojmë rastet urgjente për një zhvillim më të shpejtë

Ne na pëlqen të punojmë me të gjitha llojet dhe madhësitë e bizneseve dhe individëve, dhe përdorim të njëjtat aftësi për të mbështetur klientët e bizneseve të mëdha si ato që përdoren për punën që bëjmë për klientët më të vegjël. Ne jemi po aq të kënaqur për të punuar me bizneset e vogla sa jemi edhe me ato të mëdha

Fatmirësisht ne kemi të gjitha mjetet, kërkesat dhe njohuritë e SEO të nevojshme për të ndihmuar në renditjen tuaj më të lartë dhe gjithashtu në radhë të parë.

Nëse keni nevojë për ndihmën tonë me mirëmbajtjen e webfaqes, ne do të jemi këtu për ju. Nëse jo, ne do ta lëmë në dorën tuaj. Nëse ndryshoni mendje dhe keni nevojë për ne në fund të fundit, ne do të jemi këtu për ju, pavarësisht se çfarë 🙂

Google i është përgjigjur personalisht kësaj. Ata thonë se në shumicën e rasteve SEO mund të marrë nga 90 ditë deri në 12 muaj deri në një vit për të parë përmirësime të mëdha.

Ne na pëlqen të punojmë në një bazë 30% paraprake me 30% të pagueshme pas marrëveshjes së projekteve dhe 40% të pagueshme kur zhvillimi të ketë përfunduar dhe nënshkruar. Por ne gjithashtu mund të bëjmë një propozim falas për ju 🙂

Disa Shifra

që tregojnë shumë për ne

1
Klientë të kënaqur
100
Projekte të përfunduara
1 +
Shtete
1 K+
Rreshta
Kodi

Dëshironi të shkëlqeni në mënyrë dixhitale me kompaninë tuaj?

Na kontaktoni me telefon, email ose përmes formularit tonë në butonin në vazhdim 

sqAlbanian